Lenzen bestellen

Lenzen online bestellen

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk online lenzen bestellen. Dus draag je lenzen of wil je lenzen gaan dragen maak dan ook gebruik van deze mogelijkheid. Het online bestellen van lenzen is niet alleen heel gemakkelijk omdat je de deur niet meer uit hoeft, het is bovendien ook nog eens voordeliger om je lenzen online te bestellen dan dat je ze in een optiekzaak koopt. Online kun je echter alleen zachte lenzen bestellen, harde lenzen kun je niet online bestellen, dus zou je harde lenzen willen aanschaffen dan moet je wel een bezoekje aan de optiekzaak brengen.

Wil je je lenzen online bestellen dan kun je dit uiterst voordelig doen in de webshop van Contactlenzen.net want deze lenzen webshop heeft niet alleen een groot assortiment aan lenzen in huis welke je kunt bestellen, maar ook voor lenzenvloeistof en oogzorgproducten kun je er prima terecht.

Welke zachte lenzen verkopen ze zoal op Contactlenzen.net? Zachte lenzen hebben ze in sferische, torische en multifocale uitvoering en deze kun je bestellen in de vorm van daglenzen, weeklenzen en maandlenzen.

Kies je voor daglenzen dan zijn deze te bestellen in verpakkingen van 30 of 90 stuks per oog, zodat je een maand of zelfs drie maanden scherp kunt zien. Daglenzen zitten per stuk in een afgesloten houdertje waarin lenzenvloeistof zit. Je pakt elke dag een nieuw paar om in te zetten, zo heb je elke dag schone lenzen in en dit is dan ook de meest schone manier van lenzen dragen. Het is misschien wel iets duurder dan dat je voor weeklenzen of maandlenzen zou kiezen, maar als je hygiëne hoog in het vaandel hebt staan dan is dit de beste keuze.

Kies je voor weeklenzen dan kun je deze maximaal 2 weken dragen alvorens je ze moet vervangen voor een nieuw paar. Weeklenzen zijn hoog zuurstofdoorlatend en worden op de markt gebracht door de fabrikant Johnson en Johnson onder de naam Acuvue. Ook zijn deze lenzen in zowel sferische, torische als multifocale uitvoering verkrijgbaar.

Het gros van de lenzendragers kiest echter voor maandlenzen omdat je deze lenzen pas na 30 dagen dient te vervangen voor een nieuw paar en ook de aanschafkosten van maandlenzen liggen in verhouding een stuk lager dan dat je zou kiezen voor daglenzen of weeklenzen. Alle grote lenzen fabrikanten zoals Coopervision, Bausch en Lomb, Johnson en Johnson en zeker niet te vergeten Alcon hebben verschillende type maandlenzen in het assortiment.

Wil je je zachte lenzen goed onderhouden dan dien je ook voor een goede lenzenvloeistof te kiezen. Het gemakkelijkst is het om voor een alles in één lenzenvloeistof te kiezen. Enkele goede alles in één lenzenvloeistoffen die er momenteel op de markt zijn, zijn o.a. de Optifree lenzenvloeistof of de Biotrue lenzenvloeistof, maar ook de Renu Advanced is een goede lenzenvloeistof.

Krijg je tijdens het dragen van je zachte lenzen toch last van droge ogen dan kun je tijdens het dragen af en toe eens een oogdruppel toedienen.

Het dragen van zachte lenzen is dus voor bijna iedereen een hele mooie optie om alles weer scherp te zien, zeker als je geen behoefte aan een bril hebt.